Події
Перегляди: 2716
12 лютого 2019

Запрошуємо до участі у семінарі «Дослідження в аналітичних центрах: розробка власного дослідження та аналіз якісних даних»

Семінар на тему «Дослідження в аналітичних центрах: розробка власного дослідження та аналіз якісних даних» відбудеться у Києві 12–13 березня 2019 року.

Молоді дослідники та аналітики, що працюють в українських науково-дослідних інститутах та аналітичних центрах, запрошуються до участі у семінарі «Дослідження в аналітичних центрах: розробка власного дизайну досліджень та аналіз якісних даних», який відбудеться у Києві 12 та 13 березня 2019 року. Семінар організований в рамках проекту "Платформа для аналітики та міжкультурної комунікації".

Під час семінару учасники сфокусуються на розробці власного дизайну досліджень та ролі якісних методів у дослідженні. Під час першої частини семінару учасники дізнаються, як окреслити добре продуману дослідницьку пропозицію та розглянути, зокрема, такі питання: Що таке питання дослідження? Як визначити своє дослідження? Яку роль відіграє теорія і які методи дадуть змогу мені правильно відповісти на моє дослідницьке питання? Як написати абстракт?

Учасники вивчатимуть різні види якісних методів збору даних, обговорюватимуть професійні наукові стандарти і будуть ознайомлені зі специфічними методами аналізу даних та використання цифрових інструментів у процесі аналізу.

Робочі мови: українська та англійська. Заявки приймаються до 28 лютого 2019 року за посиланням: https://goo.gl/forms/9vEpXJ1U26xEcRRt1. Зверніть увагу, що заявники повинні вказати коротку дослідницьку ідею, яка буде розроблена під час семінару. Організатори компенсують витрати на проїзд та проживання за час навчання учасникам з регіонів. Понеділок, 11 березня та четвер, 14 березня, можуть використовуватися як дні прибуття та відправлення.

Проект “Платформа для аналітики та міжкультурної комунікації” (PAIC) спрямований на підвищення професійного досвіду серед українських аналітичних центрів, створення синергії між німецькими та українськими аналітичними центрами та передача знань про події в Україні до Німеччини. PAIC проводиться в тісній співпраці з Фондом «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва (DIF, Київ) та ініціативи з розвитку дослідницьких центрів та досліджень, Think Twice UA (Київ), і люб'язно підтримується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини.

У разі виникнення питань або запитів звертайтеся: Андрія Сухарини (andrii.sukharyna@dif.org.ua) або Мони Ріхтер (mona.richter@iep-berlin.de).

Останні новини з категорії Події

Відбулася презентація результатів дослідження впровадження НУШ у 5–6-х класах

Експерти обговорили результати дослідження “Нова українська школа” в 5–6-х класах: виклики впровадження”
15 березня 2024

Посол Великої Британії Мартін Гарріс вручив професорові Олексієві Гараню Медаль Британської імперії

5 березня 2024 р.відбулася офіційна церемонія нагородження професора Олексія Гараня державною нагородою Великої Британії – Медаллю Британсь...
6 березня 2024

Інформаційні виклики та оборонні тренди: до чого варто бути готовими у 2024 році – експертне обговорення

Актуальні питання безпекової політики в Україні обговорили експерти
3 березня 2024

Олексій Гарань став лавреатом Премії імені Петра Могили

25 січня 2024 року Вчена рада НаУКМА присудила професору політології НаУКМА Олексію ГАРАНЮ Премію імені Петра Могили 2023 року
6 лютого 2024