Події
Перегляди: 1088
19 вересня 2018

У Кропивницькому розповiли про можливостi спiвпрацi України з Пiвнiчноатлантичним Альянсом

У центрi перепiдготовки та пiдвищення квалiфiкацiї працiвникiв органiв державної влади пройшов тренiнг для державних службовцiв та представникiв громадськостi щодо iнформування суспiльства з питань євроатлантичної iнтеграцiї України. Iнiцiатором зустрiчi виступила Громадська Лiга Україна-НАТО. Про це йдеться на сайті Кіровоградської ОДА.

Учасники проаналiзували iнформацiйнi та законодавчi аспекти спiвробiтництва України з НАТО, основнi положення рiчної нацiональної програми пiд егiдою комiсiї Україна-НАТО та концепцiї вдосконалення iнформування громадськостi з питань євроатлантичної iнтеграцiї України.

Модератор зустрiчi – голова Громадської Лiги Україна-НАТО Сергiй Джердж розповiв про можливостi невiйськової спiвпрацi в рамках партнерства Україна – НАТО.

Руслан Кермач, аналiтик Фонду "Демократичні ініціатви",  представив результати загальнонаціонального опитування, здійсненого «Демініціативами» та Київським міжнародним інститутом соціології, які розкривають євроатлантичні настрої українців, їхні знання про НАТО. Експерт також розповів про динаміку підтримки вступу України до Альянсу з 2012 року, різкі зміни у ставленні українського суспільства до НАТО з  початокм російської агресії.

Перед присутнiми виступили також Iван Заєць – колишнiй глава постiйної делегацiї ВРУ у парламентськiй асамблеї НАТО, народний депутат України попереднiх скликань; Ганна Залiзняк – завiдувачка вiддiлу соцiологiчного монiторингу розвитку мiста КНДУ "Науково-дослiдний iнститут розвитку мiста"; Олена Арутюнян – методист із мiжнародних зв’язкiв та партнерства обласного центру дитячої та юнацької творчостi.

Останні новини з категорії Події

Більшість своїх інформаційних атак росіяни останнім часом спрямовують на Європу — експертне обговорення

Основні інформаційні загрози Україні за квітень-червень 2024 року обговорили експерти
21 червня 2024

Легендарна соціологиня Ірина Бекешкіна увійшла до рейтингу NV «Люди десятиліття»

Видання NV склало список співвітчизників, які відіграли провідну роль в Україні за останнє десятиліття, куди ввійшла й Ірина Бекешкіна
18 травня 2024

Нове глобальне партнерство: що треба врахувати Україні задля розширення співпраці з Катаром – Марія Золкіна

Марія Золкіна підбила підсумки візиту української експертної делегації до Катару, проведеного в межах проєкту "Нове глобальне партнерство дл...
10 травня 2024

Виклики європейської політики пам’яті про Другу Світову в контексті російсько-української війни — експертне обговорення

Матеріали круглого столу «Ніколи знову? Виклики європейської політики пам’яті про Другу світову в контексті російсько-української війни».
9 травня 2024