Події
Перегляди: 2156
6 квітня 2019

Запрошуємо взяти участь у семінарах «Дослідження в аналітичних центрах: розробка власного дослідження та аналіз якісних даних»

Запрошення до участі!

Семінари на тему «Дослідження в аналітичних центрах: розробка власного дослідження та аналіз якісних даних»

(Харків, 14-15.05.2019; Львів, 21-22.05.2019)
 

Молоді дослідники та аналітики, що працюють в українських науково-дослідних інститутах та аналітичних центрах, запрошуються до участі у семінарі «Дослідження в аналітичних центрах: розробка власного дизайну досліджень та аналіз якісних даних», який відбудеться у Харкові (14-15.05.2019) та у Львові (21-22.05.2019). Семінари організовані в рамках проекту "Платформа для аналітики та міжкультурної комунікації".

Під час семінару учасники сфокусуються на розробці власного дизайну досліджень та ролі якісних методів у дослідженні. Під час першої частини семінару учасники дізнаються, як окреслити добре продуману дослідницьку пропозицію та розглянути наступні питання серед інших: Що таке питання дослідження? Як визначити своє дослідження? Яку роль відіграє теорія і які методи дозволять мені правильно відповісти на моє дослідницьке питання? Як написати абстракт?

Учасники вивчатимуть різні види якісних методів збору даних, обговорюватимуть професійні наукові стандарти і будуть ознайомлені зі специфічними методами аналізу даних та використання цифрових інструментів у процесі аналізу.

Робочі мови: українська та англійська. Заявки на Львів приймаються до 25 квітня 2019 року, на Харків - до 30 квітня,  за посиланням: https://forms.gle/sBhJC68B3m5K9oSk9 (eng). Зверніть увагу, що заявники повинні вказати коротку дослідницьку ідею, яка буде розроблена під час семінару. Організатори компенсують витрати на проїзд та проживання за час навчання учасникам з інших регіонів.

Увага! Форма реєстрації єдина для обох тренінгів. Будь ласка, оберіть у ній місто, в якому ви хочете взяти участь у тренінгу.

Проект “Платформа для аналітики та міжкультурної комунікації” (PAIC) спрямований на підвищення професійного досвіду серед українських аналітичних центрів, створення синергії між німецькими та українськими аналітичними центрами та передача знань про події в Україні до Німеччини. PAIC проводиться в тісній співпраці з Фондом «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва (DIF, Київ) та ініціативи з розвитку дослідницьких центрів та досліджень, Think Twice UA (Київ), і люб'язно підтримується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини.

У разі виникнення питань або запитів звертайтеся: Андрія Сухарини (andrii.sukharyna@dif.org.ua) або Мони Ріхтер (mona.richter@iep-berlin.de).

Останні новини з категорії Події

Експерти порадили, як інформаційно бити по російській пропаганді

Звідки українці отримують інформацію про війну та які інформаційні виклики долають - експертне обговорення результатів соцопитування
19 квітня 2024

Більшість українців не підтримує прихід до влади після війни жодної з чинних партій

Експертне обговорення результатів опитування соціологічної служби Центру Разумкоа "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів...
12 квітня 2024

«Молодь і люди середнього віку стануть рушійною силою нашого відновлення»

Презентація загальнонаціонального соціологічного опитування Фонду «Демократичні ініціативи», проведеного на замовлення мережі «Вікно Відновл...
29 березня 2024

Більшість українців вірять: Україна відновить свій довоєнний соціально-економічний потенціал

Експертне обговорення результатів загальнонаціонального опитування щодо проблем відновлення України та медіаспоживання громадян, проведеного...
19 березня 2024