Події
Перегляди: 1944
1 грудня 2023

Запрошення до участі у воркшопі «Видимість та впливовість: як ОГС ефективно комунікувати результати досліджень та досягати цільових аудиторій»

Фонд «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва та Інститут європейської політики (Institut für Europäische Politik, IEP) запрошують представників та представниць українських організацій громадянського суспільства до участі у воркшопі, присвяченому посиленню комунікаційних спроможностей українських ОГС.

Воркшоп проводиться в межах проєкту «UA Transformation Lab, що є спільним проєктом IEP, Cedos, Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» та Центру «Нова Європа» і реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Метою проєкту є посилення українських аналітичних центрів та громадських організацій, поглиблення їхньої співпраці з місцевими органами влади та надання необхідних інструментів для ефективного сприяння процесам відновлення та євроінтеграції.

Практичний воркшоп відбудеться впродовж двох днів 2122 грудня 2023 року в  Києві (точне місце проведення буде повідомлено додатково).  Учасникам з інших регіонів буде забезпечено  проживання та  компенсовано проїзд.

Під час воркшопу учасники дізнаються:

  • Якими є ключові елементи комунікаційної стратегії ОГС? Як визначити цільові аудиторії та ефективно використовувати соціальні медіа для комунікації з ними?
  • Як використовувати інструменти аналізу медіа для оцінки ефективності комунікацій та як самостійний метод досліджень?
  • Як ефективно використовувати візуалізацію даних як інструмент дослідження та інструмент комунікації його результатів.

Робоча мова: українська. Заявки приймаються до 13 грудня 2023 року включно.

Як взяти участь?

Для участі у воркшопі, будь ласка, заповніть гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/oGNM7wSQrUwr8Dtv7. Заповнюючи гугл-форму, розкажіть про ваш досвід залученості до роботи в ОГС, успішний/негативний досвід вашої організації в адвокаційній роботі, ваші очікування від воркшопу та ваші ідеї щодо застосування здобутих знань у практичній роботі вашої організації.

Просимо звернути увагу, що кількість учасників обмежена. Організатори воркшопу обов’язково нададуть вам зворотний зв’язок щодо вашої заявки.

Маєте запитання?

Запитання  щодо процесу подання заявки, відбору або проєкту загалом просимо надсилати на електронну пошту info@dif.org.ua з темою листа «Питання щодо воркшопу про комунікації ОГС».

Останні новини з категорії Події

Соціально-політичні орієнтації та проблеми мобілізації в Україні - екпертне обговорення результатів соцопитування

Презентації результатів загальнонаціонального опитування «Загрози нацбезпеці, оборонні тренди, соціально-політичні орієнтації та проблеми мо...
25 квітня 2024

Експерти порадили, як інформаційно бити по російській пропаганді

Звідки українці отримують інформацію про війну та які інформаційні виклики долають - експертне обговорення результатів соцопитування
19 квітня 2024

Більшість українців не підтримує прихід до влади після війни жодної з чинних партій

Експертне обговорення результатів опитування соціологічної служби Центру Разумкоа "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів...
12 квітня 2024

«Молодь і люди середнього віку стануть рушійною силою нашого відновлення»

Презентація загальнонаціонального соціологічного опитування Фонду «Демократичні ініціативи», проведеного на замовлення мережі «Вікно Відновл...
29 березня 2024