Медіа
Перегляди: 424
29 лютого 2024

Як "Демініціативи" навчали ОГС ефективній адвокації та комунікації

Успішна робота громадських організацій неможлива, якщо про них не знають й вони не розширюють свій вплив.
Для цього їм, перш за все, потрібно знати правила комунікації: як створювати інформаційні приводи, як писати новини й анонси, як знаходити свою цільову аудиторію і які є інструменти поширення інформації.

Про це йшлося під час одного з тренінгів, які  Фонд «Демократичні ініціативи» провів для представників громадського сектору – «Видимість та впливовість: як ОГС ефективно комунікувати результати досліджень та досягати цільових аудиторій».

А як організаціям громадянського суспільства впливати на рішення влади в умовах повномасштабної війни учасники наших воркшопів вчилися під час тренінгу «Ефективна адвокація».  Своїм досвідом з представниками українських ОГС поділилися авторитетні тренери з впливових організацій загальнонаціонального рівня, а також представники органів влади та місцевого самоврядування. Про те, як це було дивіться у нашому відео.

Воркшопи організували Фонд «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва та Інститут європейської політики (Institut für Europäische Politik) в межах проєкту «UA Transformation Lab, що є спільним проєктом IEP, Cedos, Фонд «Демократичні ініціативи» та Центр «Нова Європа» / New Europe Center і реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (Auswärtiges Amt).