Медіа
Перегляди: 1241
31 липня 2023

Військові та економічні потужності Росії: чи залишилось щось ще?

Чи загрожує Росії кінець державності? Навряд чи можна однозначно передбачити, наскільки швидко може прийти кінець російської державності.
Проте у новому епізоді подкасту "DIF Dive" аналітик Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Тарасюк звернув увагу на низку важливих аспектів, пов'язаних з майбутнім Росії. Йдеться насамперед:
- Про військові та економічні потужності, які ще залишились в Росії.
- Про гетерогенність російської армії та добровольчі військові ініціативи та чи створюють вони нестабільність?
- Що контролює та не контролює влада Росії на своїй території?
 - Наскільки "заколоти" на Росії загрожують існуванню там державності?

Не менш важливою темою є дезінформація.
У другій частині епізоду говоримо про наративи російської дезінформації, які вже активно використовуються та можуть бути використані Росією найближчим часом.
А також про ІПСО (інформаційно-психологічні операції), його моральний ефект та як йому протистояти. Адже зараз особливо важливо залишатися обережними, критично мислити та перевіряти джерела інформації, щоб не стати жертвою маніпуляцій.

Тож обирайте зручний майданчик для прослуховування подкасту DIF Dive та занурюйтесь в тему епізоду.
Слухайте нас
на Spotify https://cutt.ly/Iwa8FGIt
та на Google Podcasts https://cutt.ly/Xwai0ENS

_______
Цей матеріал представлено Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.