Медіа
Перегляди: 3043
13 січня 2020

В українців настає похмілля та чому Трамп виграє вибори 2020

«У Зеленського зайва залежність від народної любові – не робити нічого такого,  що може відвернути від нього хоча б частину його виборців,  тримати рейтинг», –  так інтернетканалу Ukrlife.TV пояснила причину високого рейтингу довіри до Зеленського директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Бекешкіна.

«Але тримати рейтинг – це ж не мета. Серйозних рішень, окрім відкриття ринку землі, з його боку  поки що не було.  Але земля особисто не зачіпає багато людей так, як це могло бути, якби, наприклад, упала гривня. Але рейтинг Зеленського все одно знижуватиметься, навіть якщо нічого зовсім не робити і ніяких законів не ухвалювати. Рейтинг знижуватиметься хоча б тому, що у частини людей абсолютно нереалістичні очікування. І  це причина постійної зміни влади у нас,  і не лише щодо Зеленського», – каже соціологиня.

Про головні соціальні тенденції в українському суспільстві в контексті його єдності, ставлення до війни, а також прогноз на американські вибори – дивіться в інтерв’ю з Іриною Бекешкіною.