Події
Перегляди: 1758
8 листопада 2017

Синергія навколо НАТО

7 листопада  у Запоріжжі  відбувся політичний семінар-тренінг «Синергія громадських та урядових інституцій щодо інформування суспільства з питань євроатлантичної інтеграції», організований Громадською лігою Україна-НАТО  за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні

Серед спікерів тренінгу – аналітик Фонду «Демократичні ініціативи»  Руслан Кермач, який  представив учасникам заходу  актуальні тенденції громадської думки в Україні  щодо  підтримки євроатлантичної інтеграції.

Зокрема він  презентував  свіже видання «Громадської думки»,  присвячене вивченню ставлення громадян до євроатлантичного вектора країни, а також трансформацій громадської думки щодо НАТО, поштовхом до яких стала російська агресія 2014 року.

У своїй статті «Ставлення українців до НАТО: актуальні тенденції, приховані мотивації та завдання на майбутнє» Руслан Кермач не лише розглядає динаміку настроїв українців у ставленні до Альянсу,  але й застерігає від ймовірної  міжрегіональної нестійкості підтримки НАТО, дає рекомендації  до вироблення ефективної інформаційної політики з питань євроатлантичної інтеграції.

Слухачі семінару  – представники  Запорізької обласної державної адміністрації (ЗОДА) та  військовослужбовці – обговорили стратегічні документи співробітництва України з НАТО.

Після тренінгу в ЗОДА спікери також взяли участь у дискусії зі студентами-міжнародниками Запорізького Національного університету  стосовно відносин Україна-НАТО та перспектив цього співробітництва.

Останні новини з категорії Події

Більшість українців вірять: Україна відновить свій довоєнний соціально-економічний потенціал

Експертне обговорення результатів загальнонаціонального опитування щодо проблем відновлення України та медіаспоживання громадян, проведеного...
19 березня 2024

Відбулася презентація результатів дослідження впровадження НУШ у 5–6-х класах

Експерти обговорили результати дослідження “Нова українська школа” в 5–6-х класах: виклики впровадження”
15 березня 2024

Посол Великої Британії Мартін Гарріс вручив професорові Олексієві Гараню Медаль Британської імперії

5 березня 2024 р.відбулася офіційна церемонія нагородження професора Олексія Гараня державною нагородою Великої Британії – Медаллю Британсь...
6 березня 2024

Інформаційні виклики та оборонні тренди: до чого варто бути готовими у 2024 році – експертне обговорення

Актуальні питання безпекової політики в Україні обговорили експерти
3 березня 2024