Події
Перегляди: 3281
23 січня 2022

Приклади об’єднання в історії України – це історії перемог

В історії Україна існує багато прикладів об’єднання, і це історії перемог. Про це заявив професор політології Києво-Могилянської академії, науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Олексій Гарань під час Національного круглого столу з нагоди Дня Соборності України, проведеного під егідою Київського безпекового форуму.

«Це 1991 рік, це Помаранчева революція, це Євромайдан, це боротьба проти російської агресії. Ми виступали об’єднаними попри всі спроби нас роз’єднати», - сказав він. Олексій Гарань наголосив, що є час, коли потрібно виступати єдиним фронтом, і зараз саме такий момент.

«Тому я закликаю президента Зеленського знайти в собі сили піти на позапартійний діалог із суспільством, а в разі потреби – і з політичною опозицією також», - сказав він.

Київський Безпековий Форум – провідна міжнародна платформа України з проблем війни і миру, заснована Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

Останні новини з категорії Події

Більшість українців вірять: Україна відновить свій довоєнний соціально-економічний потенціал

Експертне обговорення результатів загальнонаціонального опитування щодо проблем відновлення України та медіаспоживання громадян, проведеного...
19 березня 2024

Відбулася презентація результатів дослідження впровадження НУШ у 5–6-х класах

Експерти обговорили результати дослідження “Нова українська школа” в 5–6-х класах: виклики впровадження”
15 березня 2024

Посол Великої Британії Мартін Гарріс вручив професорові Олексієві Гараню Медаль Британської імперії

5 березня 2024 р.відбулася офіційна церемонія нагородження професора Олексія Гараня державною нагородою Великої Британії – Медаллю Британсь...
6 березня 2024

Інформаційні виклики та оборонні тренди: до чого варто бути готовими у 2024 році – експертне обговорення

Актуальні питання безпекової політики в Україні обговорили експерти
3 березня 2024