Події
Перегляди: 2222
16 грудня 2016

Україна в часи змін: міжнародний контекст та внутрішньополітична ситуація - перезентація

14 грудня ц.р. в приміщенні Генерального консульства України в Барселоні відбулася презентація дослідження Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» (www.dif.org.ua) на тему «Україна в часи змін: міжнародний контекст та внутрішньополітична ситуація».

Експерти Фонду (Олексій Гарань, Марія Золкіна, Олексій Сидорчук) ознайомили учасників заходу з актуальною інформацією та аналітичними висновками щодо найбільш важливих станом на сьогодні проблем для України: перспектив вирішення конфлікту на Донбасі (враховуючи як внутрішні, так і зовнішньополітичні аспекти переговорів та найбільш ймовірних сценаріїв розвитку подій), процесу внутрішніх трансформацій і реформ, зокрема, у сфері антикорупційної політики, підвищення прозорості і створення умов для запобігання корупційних практик в політичному житті країни.

 

Повідомляє офіційний сайт Міністерства закордонних
справ України www.mfa.gov.ua

Останні новини з категорії Події

Більшість своїх інформаційних атак росіяни останнім часом спрямовують на Європу — експертне обговорення

Основні інформаційні загрози Україні за квітень-червень 2024 року обговорили експерти
21 червня 2024

Легендарна соціологиня Ірина Бекешкіна увійшла до рейтингу NV «Люди десятиліття»

Видання NV склало список співвітчизників, які відіграли провідну роль в Україні за останнє десятиліття, куди ввійшла й Ірина Бекешкіна
18 травня 2024

Нове глобальне партнерство: що треба врахувати Україні задля розширення співпраці з Катаром – Марія Золкіна

Марія Золкіна підбила підсумки візиту української експертної делегації до Катару, проведеного в межах проєкту "Нове глобальне партнерство дл...
10 травня 2024

Виклики європейської політики пам’яті про Другу Світову в контексті російсько-української війни — експертне обговорення

Матеріали круглого столу «Ніколи знову? Виклики європейської політики пам’яті про Другу світову в контексті російсько-української війни».
9 травня 2024