Медіа
Перегляди: 1131
1 січня 2024

Підсумки року: віра в перемогу продовжує об’єднувати українців

Війна та перемога, волонтерство та допомога Збройним силам, питання зовнішньої політики та оцінка українцями процесів, що відбуваються в країні – все це теми наших підсумкових випусків подкасту DIF Dive у 2023 році.

Фонд "Демократичні Ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно із соціологічною службою Центру Разумкова  дослідив їх у річному опитуванні, а науковий директор Фонду "Демініціативи" Олексій Гарань докладно прокоментував свіжі дані у двох епізодах подкасту "DIF Dive".

У  35-му епізоді слухайте про те:

  • кому з політиків, посадовців та громадських діячів українці довіряли та не довіряли в 2023 році?
  • якою мірою вони довіряють різним соціальним інститутам (Збройним Силам України, поліції, СБУ, волонтерським організаціям, Уряду, місцевим радам, ЗМІ, церкві, банкам тощо)?

У 36- му  епізоді подкасту "DIF Dive" говорили про те:

  • скільки українців допомагають ЗСУ та внутрішньо переміщеним особам, яка частка їх  безпосередньо займалася волонтерською роботою цього року?
  • що відчувають українці, розмірковуючи про своє  майбутнє? Чи вірять у перемогу України та коли, на їхню думку, ця перемога настане?

Слухайте "DIF Dive" на популярних платформах: Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Castbox, Pocket Casts, Castro, Overcast. Обрати зручну платформу для прослуховування можна за посиланням: https://heylink.me/DIFDive/

Згадане у подкасті інтерв'ю професора Гараня "Які три моменти під час пресконференції були провальними для президента Зеленського?" читайте за посиланням: ⁠https://dif.org.ua/article/yakshchozelenskiy-pide-na-zvilnennya-zaluzhnogo-to-tse-bude-provalno-nasampered-dlya-nogo-oleksiy-garan