Події
Перегляди: 2304
5 вересня 2012

Перші результати Національного екзит-полу'2012 будуть оприлюднені відразу по закритті виборчих дільниць

Про це під час прес-конференції повідомив прес-секретар Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька  Кучеріва Юрій Горбань.

«Ми плануємо тричі  оприлюднити  результати екзит-полу із врахуванням оновлених даних, – сказав Юрій Горбань. – Перше оприлюднення відбудеться  відразу по закритті виборчих дільниць – 28 жовтня, о  20.00 в інформаційній агенції УНН, яка є партнером в  інформаційному сприянні діяльності Національного екзит-полу’2012. Це будуть результати  на основі  даних,  зібраних за дві години до закриття дільниць.

Вдруге ми представимо результати вже через  3 години після закриття дільниць, о 23.00, оновивши попередні результати даними, зібраними на дільницях, де робота тривала до закриття дільниць (продиктованих телефоном).

 А через кілька днів буде представлений деталізований звіт, себто повна картина: хто, як, за кого голосував», – зауважив прес-секретар Фонду.

За його словами, інформація оприлюднюватиметься синхронно українською та англійською мовами на сайтах: http://www. dif-exitpoll.org.ua, dif.org.ua, chesno.org, поширюватиметься за допомогою сервера електронної пошти, а також через  соціальні мережі.

Останні новини з категорії Події

Більшість українців не підтримує прихід до влади після війни жодної з чинних партій

Експертне обговорення результатів опитування соціологічної служби Центру Разумкоа "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів...
12 квітня 2024

«Молодь і люди середнього віку стануть рушійною силою нашого відновлення»

Презентація загальнонаціонального соціологічного опитування Фонду «Демократичні ініціативи», проведеного на замовлення мережі «Вікно Відновл...
29 березня 2024

Більшість українців вірять: Україна відновить свій довоєнний соціально-економічний потенціал

Експертне обговорення результатів загальнонаціонального опитування щодо проблем відновлення України та медіаспоживання громадян, проведеного...
19 березня 2024

Відбулася презентація результатів дослідження впровадження НУШ у 5–6-х класах

Експерти обговорили результати дослідження “Нова українська школа” в 5–6-х класах: виклики впровадження”
15 березня 2024