Події
Перегляди: 1264
25 жовтня 2018

Олексій Гарань – на Українському тижні в Лондоні

Британсько-Українська Торговельна Палата (BUCC) провела з 8 по 14 жовтня 2018 року Український тиждень у Лондоні, який було організовано спільно з Радою Британських Торговельних Палат в Європі (COBCOE), Національною інвестиційною радою України, Атлантичною радою (США), Європейським банком реконструкції та розвитку (EBRD), Королівським об’єднаним інститутом оборонних досліджень (RUSI) та іншими провідними британськими та українськими інституціями.

Український тиждень тривав протягом семи днів, під час яких проводились заходи з питань безпеки, торгівлі та бізнесу,  охоплюючи, зокрема, сільське господарство, фінанси та інвестиції, туризм, IT та технологічні інновації, а також заходи з тематики мистецтва, дизайну та моди з фокусом на те, як Україна може побудувати партнерство з Британією та британськими фірмами в усіх означених секторах.

Перший день, 8 жовтня, в Королівському об’єднаному інституті оборонних досліджень (RUSI) був присвячений стратегічним викликам, загрозам, та можливостям співробітництва між Україною та Великою Британією, та був організований спільно Атлантичною Радою та RUSI.

Олексій Гарань взяв участь як спікер  у секції «Відродження України перед лицем агресії Путіна» Безпекової  конференції.

Олексій Гарань також здійснив дослідницьку поїздку до Белфасту, щоб дізнатись більше про історію кризи в Північній Ірландії, процес мирного врегулювання та теперішню ситуацію.

Останні новини з категорії Події

Більшість українців не підтримує прихід до влади після війни жодної з чинних партій

Експертне обговорення результатів опитування соціологічної служби Центру Разумкоа "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів...
12 квітня 2024

«Молодь і люди середнього віку стануть рушійною силою нашого відновлення»

Презентація загальнонаціонального соціологічного опитування Фонду «Демократичні ініціативи», проведеного на замовлення мережі «Вікно Відновл...
29 березня 2024

Більшість українців вірять: Україна відновить свій довоєнний соціально-економічний потенціал

Експертне обговорення результатів загальнонаціонального опитування щодо проблем відновлення України та медіаспоживання громадян, проведеного...
19 березня 2024

Відбулася презентація результатів дослідження впровадження НУШ у 5–6-х класах

Експерти обговорили результати дослідження “Нова українська школа” в 5–6-х класах: виклики впровадження”
15 березня 2024