Події
Перегляди: 908
5 жовтня 2022
Read this article in English

Неформальна дискусія з Олексієм Гаранем у Фундації США-Україна

29 вересня команда Фундації США-Україна (USUF) зустрілася з Олексієм Гаранем, одним із 30 лауреатів премії «Зірки України 2021», під час його візиту до Вашингтона, округ Колумбія.

«Доктор Гарань, професор порівняльної політології Національного університету "Києво-Могилянська академія", є провідним українським політологом та найвідомішим доповідачем на міжнародних наукових конференціях», – пише у своєму інформаційному бюлетені USUF .

Олексій Гарань  прибув до Вашингтона на осінню конференцію PONARS, щоб представити нещодавнє опитування громадської думки Фонду «Демократичні ініціативи» щодо поглядів українців на своє суспільство та демократію під час війни.

Відбулася неформальна зустріч з д-ром Гаранем, під час якої були обговорені результати нових опитувань, а також вручення йому нагороди «Зірка України».

На фото - співзасновник USUF Боб МакКоннелл з Олексієм Гаранем.

Останні новини з категорії Події

Більшість своїх інформаційних атак росіяни останнім часом спрямовують на Європу — експертне обговорення

Основні інформаційні загрози Україні за квітень-червень 2024 року обговорили експерти
21 червня 2024

Легендарна соціологиня Ірина Бекешкіна увійшла до рейтингу NV «Люди десятиліття»

Видання NV склало список співвітчизників, які відіграли провідну роль в Україні за останнє десятиліття, куди ввійшла й Ірина Бекешкіна
18 травня 2024

Нове глобальне партнерство: що треба врахувати Україні задля розширення співпраці з Катаром – Марія Золкіна

Марія Золкіна підбила підсумки візиту української експертної делегації до Катару, проведеного в межах проєкту "Нове глобальне партнерство дл...
10 травня 2024

Виклики європейської політики пам’яті про Другу Світову в контексті російсько-української війни — експертне обговорення

Матеріали круглого столу «Ніколи знову? Виклики європейської політики пам’яті про Другу світову в контексті російсько-української війни».
9 травня 2024