Події
Перегляди: 751
18 травня 2024

Легендарна соціологиня Ірина Бекешкіна увійшла до рейтингу NV «Люди десятиліття»

За допомогою авторитетних експертів та читачів  видання New Voice (NV) склало список співвітчизників, які відіграли провідну  роль в Україні за останні 10 років. Це 100 видатних українців із різних сфер, які  творили новітню історію України –  від Революції Гідності до сьогодення.

Номінантів обирали читачі та експерти НВ: військові, волонтери, бізнесмени, топ-менеджери, лідери думок, представники культури та журналісти.

До рейтингу «Люди десятиліття»  увійшла й легенда української соціології, директорка Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучерів  у 2010–2020 роках  Ірина БЕКЕШКІНА.

Церемонія нагородження відбулася 16 травня в Мистецькому Арсеналі. Команду Фонду «Демократичні ініціативи» представляв Олексій Гарань, науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи», професор політолог НаУКМА.

У 2007, 2008 та 2019 роках Ірина Бекешкіна входила до списку 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус». У 2018 та 2020 роках –  до «ТОП-100 успішних жінок України» у сфері «Суспільство» за версію журналу «НВ».

У  2020 р. за версією видання NV Ірина Бекешкіна  ввійшла до списку найвпливовіших українців усіх часів!

Останні новини з категорії Події

Більшість своїх інформаційних атак росіяни останнім часом спрямовують на Європу — експертне обговорення

Основні інформаційні загрози Україні за квітень-червень 2024 року обговорили експерти
21 червня 2024

Легендарна соціологиня Ірина Бекешкіна увійшла до рейтингу NV «Люди десятиліття»

Видання NV склало список співвітчизників, які відіграли провідну роль в Україні за останнє десятиліття, куди ввійшла й Ірина Бекешкіна
18 травня 2024

Нове глобальне партнерство: що треба врахувати Україні задля розширення співпраці з Катаром – Марія Золкіна

Марія Золкіна підбила підсумки візиту української експертної делегації до Катару, проведеного в межах проєкту "Нове глобальне партнерство дл...
10 травня 2024

Виклики європейської політики пам’яті про Другу Світову в контексті російсько-української війни — експертне обговорення

Матеріали круглого столу «Ніколи знову? Виклики європейської політики пам’яті про Другу світову в контексті російсько-української війни».
9 травня 2024