Події
Перегляди: 1967
26 вересня 2013

Харків – комунікативний!

28 учасників – переважно працівники комунікативних служб, прес-секретарі з державних органів влади  та журналісти – взяли участь у  семінарі  «Відкритий діалог: ЗМІ, неурядові організації та державні інституції. Використання нових комунікативних можливостей», що пройшов  26 вересня у  Харкові.

Це вже третій тренінг із низки семінарів,  організованих Фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» за сприяння Посольства США в Україні.

Учасники семінару знайомились з новітніми  комунікативними  можливостями, які стануть їм у нагоді під час взаємодії  з громадянами,  органами державної влади, медіа та громадськими організаціями.

Експерт із Національної академії державного управління при Президентові України Марія Лашкіна розповіла про значення нових комунікацій для розвитку громадянського суспільства.

 

Про правове регулювання діяльності засобів масової комунікації та державних органів щодо роботи з інформацією, а також про те, як правильно   використовувати  соціологічні дані, розповів учасникам семінару експерт Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» Юрій Горбань.

 

 

 

З сучасними  інструментами для забезпечення ефективної комунікації знайомила слухачів експерт Інституту розвитку креативних технологій та Мас Медіа Юлія Гончар. Фахівець поділилася знанями про те, як використання соціальні мережі для комунікації у системі інформаційного суспільства.

Наступний семінар  «Відкритий діалог: ЗМІ, неурядові організації та державні інституції. Використання нових комунікативних можливостей» відбудеться у Донецьку (27 вересня).

Останні новини з категорії Події

Більшість своїх інформаційних атак росіяни останнім часом спрямовують на Європу — експертне обговорення

Основні інформаційні загрози Україні за квітень-червень 2024 року обговорили експерти
21 червня 2024

Легендарна соціологиня Ірина Бекешкіна увійшла до рейтингу NV «Люди десятиліття»

Видання NV склало список співвітчизників, які відіграли провідну роль в Україні за останнє десятиліття, куди ввійшла й Ірина Бекешкіна
18 травня 2024

Нове глобальне партнерство: що треба врахувати Україні задля розширення співпраці з Катаром – Марія Золкіна

Марія Золкіна підбила підсумки візиту української експертної делегації до Катару, проведеного в межах проєкту "Нове глобальне партнерство дл...
10 травня 2024

Виклики європейської політики пам’яті про Другу Світову в контексті російсько-української війни — експертне обговорення

Матеріали круглого столу «Ніколи знову? Виклики європейської політики пам’яті про Другу світову в контексті російсько-української війни».
9 травня 2024