Події
Перегляди: 1936
26 вересня 2013

Харків – комунікативний!

28 учасників – переважно працівники комунікативних служб, прес-секретарі з державних органів влади  та журналісти – взяли участь у  семінарі  «Відкритий діалог: ЗМІ, неурядові організації та державні інституції. Використання нових комунікативних можливостей», що пройшов  26 вересня у  Харкові.

Це вже третій тренінг із низки семінарів,  організованих Фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» за сприяння Посольства США в Україні.

Учасники семінару знайомились з новітніми  комунікативними  можливостями, які стануть їм у нагоді під час взаємодії  з громадянами,  органами державної влади, медіа та громадськими організаціями.

Експерт із Національної академії державного управління при Президентові України Марія Лашкіна розповіла про значення нових комунікацій для розвитку громадянського суспільства.

 

Про правове регулювання діяльності засобів масової комунікації та державних органів щодо роботи з інформацією, а також про те, як правильно   використовувати  соціологічні дані, розповів учасникам семінару експерт Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» Юрій Горбань.

 

 

 

З сучасними  інструментами для забезпечення ефективної комунікації знайомила слухачів експерт Інституту розвитку креативних технологій та Мас Медіа Юлія Гончар. Фахівець поділилася знанями про те, як використання соціальні мережі для комунікації у системі інформаційного суспільства.

Наступний семінар  «Відкритий діалог: ЗМІ, неурядові організації та державні інституції. Використання нових комунікативних можливостей» відбудеться у Донецьку (27 вересня).

Останні новини з категорії Події

Більшість українців не підтримує прихід до влади після війни жодної з чинних партій

Експертне обговорення результатів опитування соціологічної служби Центру Разумкоа "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів...
12 квітня 2024

«Молодь і люди середнього віку стануть рушійною силою нашого відновлення»

Презентація загальнонаціонального соціологічного опитування Фонду «Демократичні ініціативи», проведеного на замовлення мережі «Вікно Відновл...
29 березня 2024

Більшість українців вірять: Україна відновить свій довоєнний соціально-економічний потенціал

Експертне обговорення результатів загальнонаціонального опитування щодо проблем відновлення України та медіаспоживання громадян, проведеного...
19 березня 2024

Відбулася презентація результатів дослідження впровадження НУШ у 5–6-х класах

Експерти обговорили результати дослідження “Нова українська школа” в 5–6-х класах: виклики впровадження”
15 березня 2024