Ясники
Перегляди: 3041
26 квітня 2006

Фонд „Демократичні ініціативи” підготував серію „Ясників” — просвітницьких матеріалів, які роз’яснюють необхідність вступу України до НАТО, обґрунтовують шляхи реалізації національних інтересів України

Проект “Ясник” спрямований на висвітлення та всебічне обговорення національних інтересів України, зокрема, в сфері міжнародної політики. Він не обмежується винятково питаннями інформаційної кампанії щодо необхідності вступу до НАТО. Цей проект є частиною до певної міри скоординованої просвітницької кампанії, яка ведеться в Україні неурядовими організаціями.

Мета „Ясників” полягає в наданні громадянам інформації про свої переваги і вигоди, які вони отримають при вступі України до НАТО. Матеріали підготовлені у простій доступній формі та адресуються насамперед тим членам суспільства, які цікавляться політикою.

„Ясники” – це ґрунтовна база матеріалів, призначених для просвітницької кампанії. Вони допоможуть журналістам, урядовцям, громадянам зрозуміти й усвідомити національні інтереси України.

Пропонуємо перелік тем, які представлені у серії „Ясників”.