Події
Перегляди: 1565
27 вересня 2019

Фахове дослідження силами ГО – це реально

26 вересня у Миколаєві пройшов семінар-тренінг «Дослідження для громадських організацій: що можна зробити своїми силами», організований Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва.

Метою його було навчити громадських активістів  проводити самостійно  дослідження для потреб свого регіону чи власних потреб організацій. Досвідчені тренери  розповіли, які методи  задля таких досліджень найбільш ефективні.

Директорка Фонду Ірина Бекешкіна поділилася тонкощами формування анкети для експертного опитування, а також  докладно пояснила, як правильно провести якісне дослідження з використанням  фокус-груп.

Аналітик Фонду Андрій Сухарина розповів про те, як розрізнити достовірні опитування від «фейкових» і не вдатися до використання у свої діяльності результати опитувань, яких насправді не було.

А комунікаційник Юрій Горбань поділився досвідом про те,  як створювати інформаційні приводи,  щоб діяльність ГО висвітлювалася у засобах масової інформації.

____________________

Семінар-тренінг «Дослідження для громадських організацій: що можна зробити своїми силами» проводиться Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалів семінару-тренінгу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Останні новини з категорії Події

Більшість своїх інформаційних атак росіяни останнім часом спрямовують на Європу — експертне обговорення

Основні інформаційні загрози Україні за квітень-червень 2024 року обговорили експерти
21 червня 2024

Легендарна соціологиня Ірина Бекешкіна увійшла до рейтингу NV «Люди десятиліття»

Видання NV склало список співвітчизників, які відіграли провідну роль в Україні за останнє десятиліття, куди ввійшла й Ірина Бекешкіна
18 травня 2024

Нове глобальне партнерство: що треба врахувати Україні задля розширення співпраці з Катаром – Марія Золкіна

Марія Золкіна підбила підсумки візиту української експертної делегації до Катару, проведеного в межах проєкту "Нове глобальне партнерство дл...
10 травня 2024

Виклики європейської політики пам’яті про Другу Світову в контексті російсько-української війни — експертне обговорення

Матеріали круглого столу «Ніколи знову? Виклики європейської політики пам’яті про Другу світову в контексті російсько-української війни».
9 травня 2024