Події
Перегляди: 955
28 січня 2021

"Демініціативи" провели стратегічну сесію – оновлені плани надихають і мотивують нашу команду

Чи є ті напрями дослідницької діяльності, в яких ми працювали останні роки, такими самими актуальними й сьогодні, які  нові продукти ми хочемо виготовляти і як долатимемо виклики, які в умовах пандемії постають не лише перед нашим  центром, а й перед більшістю таких, як ми.

Так, команда "Демініціатив" знову провела стратегічну сесію, особливий триденний формат майже безперервної колективної співпраці, щоб  подивитися на свою діяльність під іншим кутом – і крізь «мікроскоп», і  з боку, так би мовити, очима споживачів нашого аналітичного продукту. 

Ще перед початком стратегічної сесії наша виконавча директорка  Світлана Барбелюк написала нам усім у месенджер:  «Вітаю! Добра новина – їдемо на стратсесію. «Страт» – це стратегування, а не страта».

Насправді у цьому  жарті  є частка жарту.  Адже під час таких колективних мозкових штурмів ми намагаємося «струсонути» увесь наш доробок і «недоробок», проаналізувати всі напрями нашої діяльності, щоб врешті відсіяти все меншовартісне, залишити все ціннісне  й  мати оновлене бачення, як розвиватися далі.

Зокрема, усією командою визначили нові теми та напрями, в яких далі  працюватимемо, згенерували низку ідей для нових  проектів і продуктів, піддали ретельному аналізу наші комунікативні інструменти й накреслили детальний план, як їх поліпшити. А ще продуктивним було обговорення аспектів зміцнення кадрового потенціалу, стажування у Фонді  та фандрейзингу організації.

Врешті, перезавантажившись і озброївшись новими баченням подальшої діяльності, ми накреслили детальний плани свого стратегічного розвитку на найближчі роки  й чітко знаємо, над чим  працювати ще більше, аби бути корисними як для суспільства загалом, так і владних інституцій та громадського сектору зокрема.

Останні новини з категорії Події

Більшість українців вірять: Україна відновить свій довоєнний соціально-економічний потенціал

Експертне обговорення результатів загальнонаціонального опитування щодо проблем відновлення України та медіаспоживання громадян, проведеного...
19 березня 2024

Відбулася презентація результатів дослідження впровадження НУШ у 5–6-х класах

Експерти обговорили результати дослідження “Нова українська школа” в 5–6-х класах: виклики впровадження”
15 березня 2024

Посол Великої Британії Мартін Гарріс вручив професорові Олексієві Гараню Медаль Британської імперії

5 березня 2024 р.відбулася офіційна церемонія нагородження професора Олексія Гараня державною нагородою Великої Британії – Медаллю Британсь...
6 березня 2024

Інформаційні виклики та оборонні тренди: до чого варто бути готовими у 2024 році – експертне обговорення

Актуальні питання безпекової політики в Україні обговорили експерти
3 березня 2024