Медіа
Перегляди: 2318
10 листопада 2023

Як "Демініціативи" впливають на політку ЄС?

У 32 епізоді подкасту ми розкриваємо завісу та ділимося ексклюзивними враженнями від робочого візиту експертів Фонду "Демократичні Ініціативи" до Іспанії, що наразі очолює Європейський Союз.

Зокрема, виконавчий директор Фонду Петро Бурковський розповідає найцікавіші деталі зустрічей з представниками уряду та важливі моменти роботи на міжнародному рівні.

"Демократичні Ініціативи" спільно з Празьким центром громадянського суспільства та литовськими партнерами з Центру східноєвропейських досліджень втілюють в життя проєкт, метою якого є експертне донесення точки зору України до міністерств у головуючих країнах ЄС. Це важливо, адже вони формують політику, яка впливає на наше майбутнє.

Україна має ключовий інтерес у поглибленні економічної та військової співпраці з країнами-партнерами. Саме тому делегація експертів мала зустрічі з представниками міністерства оборони та міністерства закордонних справ Іспанії.

Дізнайтеся більше як ми працюємо над тим, щоб зробити голос України у світі гучнішим та яким чином ми сприяємо розвитку України на міжнародній арені. Слухайте новий епізод "DIF Dive" на Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Castbox, Pocket Casts, Castro, Overcast та Megogo.
Обрати зручну платформу для прослуховування можна за посиланням https://heylink.me/DIFDive/