Медіа
Перегляди: 1283
7 листопада 2023

Складні та емоційні? Про польсько-українські відносини – у подкасті з Марією Золкіною

Країна, яка від початку повномасштабної війни надає Україні потужну підтримку. Країна, яка прийняла найбільшу кількість наших біженців – близько 2 мільйонів – та чи не першою почала постачати нам зброю у великих обсягах. Сусідня країна зі складними, часто драматичними сторінками історії.

Польща.

Саме про неї говорили у 30-му епізоді подкасту DIF Dive з аналітикинею Фонду «Демократичні ініціативи», дослідницею Лондонської школи економіки та політичних наук Марією Золкіною.

Темою розмови стали парламентські вибори ,які нещодавно відбулися в Польщі. Перемогу здобула правляча партія, але керуватиме країною уряд, який сформує опозиційна коаліція.

- Наскільки нова політична ситуація вплине  на відносини між Польщею та Україною в короткостроковій та довгостроковій перспективі?
- Чи потрапили до парламенту антиукраїнські сили?
- А також про конфлікти щодо зернового ринку, історичні суперечки та інші чутливі й емоційні теми слухайте в новому епізоді подкасту "DIF Dive" на Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Castbox, Pocket Casts, Castro, Overcast та Megogo.

Обрати зручну платформу для прослуховування можна за посиланням https://heylink.me

Цей матеріал представлено Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.