Медіа
Перегляди: 1239
7 серпня 2023

Секрети західних та російських спецслужб

Ведучі рубрики "Стратегічні штани", експерти "Демініціатив" Петро Бурковський і Тарас Жовтенко вкотре пропонують слухачам зануритись в аналітику світових та українських подій.

В 23-му епізоді подкасту "DIF Dive" в нашій спеціальній рубриці "Стратегічні штани" експерти аналізують інтерв'ю очільників американської та британської розвідок.

У своїх заявах директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс та голова Секретної розвідувальної служби Великої Британії сер Річард Мур висловили кілька важливих тез, які потрібні для розуміння ситуації у сучасному світі.
Чим важливі ці тези для України, для нашої оборони та захисту від Росії — розповідають у подкасті експерти "Демініціатив".

Крім цього, ви почуєте:
- деталі роботи західних та російських спецслужб;
- різницю між технічною та агентурною розвідками, їх переваги та ризики;
- а також те,  наскільки західні спецслужби готові діяти проти Росії.

Обирайте зручний майданчик для прослуховування подкасту "DIF Dive" та занурюйтесь в інтригуючу тему рубрики "Стратегічні штани":
на Spotify
 на Google Podcasts

_______
Цей матеріал представлено Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США
.