Медіа
Перегляди: 1672
13 липня 2023

Про єдність українського суспільства

Українське суспільство сьогодні єдине як ніколи! У громадській думці істотно зросла цінність держави. Регіональні відмінності у сприйнятті тих чи інших викликів та інтерпретації подій минулого стираються. А отже, у російської пропаганди немає шансів розколоти українське суспільство, маніпулюючи питаннями нашої мови чи історичного минулого.

Гостем 19 епізоду подкасту DIF Dive став аналітик Фонду "Демократичні Ініціативи" Сергій Шаповалов. Він розповів:

  • про те, чи дійсно мова та інші культурні фактори зараз стають чинниками єдності українського суспільства?
  • які ще чинники впливають на ідентичність?
  • про зростання єдності суспільства та держави, вищого військово-політичного керівництва, яка окрім внутрішньої єдності суспільства зараз надзвичайно важлива.

Надзвичайно цікавим також було питання як довго ще може тривати ця єдність та що може її порушити? Тож дослідник пояснив, що потрібно робити, щоб не допустити руйнування єдності українського суспільства.

Обирайте зручний майданчик для прослуховування подкасту DIF Dive та занурюйтесь в тему епізоду:
слухайте нас на Spotify
та на Google Podcasts

Цей матеріал представлено Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.