Медіа
Перегляди: 1136
5 листопада 2014

Половина виборців передусім чекає від влади посилення оборони і здобуття миру - Ірина Бекешкіна

Майже половина виборців вважають, що першочерговим завданням для країни має стати досягнення миру та зміцнення обороноздатності держави. Такий висновок зробили експерти з огляду на результати виборів.

Озвучені пріоритети – це інтерес виборців "Блоку Порошенка", "Народного фронту", "Громадянської позиції", "Батьківщини" та "Радикальної партії". Виборці сумнозвісних "Опозиційного блоку", Комуністичної партії та "Сильної України" не менш важливим вважають вирішення економічних проблем.

Істотно відрізняються від інших "Самопоміч" та "Свобода". Для їхніх симпатиків головним є подолання корупції та люстрація влади.

"Що цікаво – в наших передвиборчих опитуваннях більшу вагу посідали економічні проблеми. Якщо взяти весь масив виборців, то очевидно, що навіть економічні проблеми відступають. І на першому місці зараз питання зміцнення обороноздатності і досягнення миру – тобто те, що відбувається у нас на наших східних кордонах" – зазначила Ірина Бекешкіна, директор фонду "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва".