Медіа
Перегляди: 1173
31 серпня 2023

Новому навчальному року бути: освіта під час війни

У переддень нового навчального року ми підготували для вас новий епізод подкасту "DIF Dive" на актуальну тему.  У 26-му епізоді говоримо про освіту в умовах війни з аналітикинею Фонду "Демократичні Ініціативи" імені Ілька Кучеріва Поліною Бондаренко.



Спираючись на дані нещодавнього всеукраїнського соціологічного опитування, проведеного Фондом "Демократичні Ініціативи" спільно з Київським міжнародним інститутом соціології  у період з 3 по 17 липня 2023 року, аналітикиня розповідає:

- Чи підтримують українці дистанційне навчання,  чи надають перевагу відвідуванню занять офлайн?

- Як бути з безпекою у школах попри постійні обстріли та тривоги?
- Що випускники шкіл, які хочуть продовжити навчання в університетах, думають про Національне мультимедійне тестування (НМТ/ЗНО)?

- Чи багато батьків готують подарунки (квіти) вчителям і чи вважають українці це проявом специфічної (побутової) корупції?

Тема актуальна, запитань чимало, тож обирайте зручний майданчик для прослуховування 26-го епізоду подкасту "DIF Dive" та занурюйтесь в тему епізоду.
Слухайте нас на Spotify 
та на Google Podcasts 
Всі результати соціологічного дослідження можна переглянути на нашому сайті за посиланням

Цей матеріал представлено Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.