Медіа
Перегляди: 942
12 жовтня 2015

Найбільше умовно "нових" осіб представлено в УКРОПі, партії "Самопоміч" і Радикальній партії

Політичний аналітик фонду "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва Руслан Кермач розповів про те, яка ситуація в регіонах на майбутніх місцевих виборах з "новими", поки ще не відомими широкій громадськості персоналіями. Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє ІА "МІСТ-ДНІПРО".

"За даними КВУ (Комітет виборців України), найбільше умовно "нових" облич ми бачимо у списках партії УКРОП (82%), з нею сусідять "Самопоміч" та Радикальна партія Олега Ляшка. Важливо відзначити, що майбутні вибори сприятимуть оновленню місцевих еліт за рахунок появи нових політичних сил та об'єднань. Але ми повинні розуміти, що нові обличчя - це ще не гарантія їх якості", - підкреслив він.

Довідка: дослідження провели Фонд "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва та соціологічна служба Центру Разумкова з 22 по 27 липня 2015 р. Опитано 2 тис. 11 респондентів віком від 18 років в усіх регіонах України, за винятком АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки - 2,3%.