Медіа
Перегляди: 683
16 червня 2023

Ілько Кучерів – руйнатор міфів про НАТО в Україні

15 епізод подкасту DIF Dive дещо незвичний. У ньому не аналізуються поточні події чи актуальні дослідження Фонду. Цей епізод – про одного із засновників та директора, в честь якого й назвали Фонд. Про Ілька Кучеріва.
В ньому колеги Ілька Кучеріва згадують про те, як він готував Україну до вступу до НАТО, пробуджував інтерес суспільства до цієї теми та змінював громадську думку.
У випуску ви також почуєте про справді історичну подію – запровадження екзит-полу в Україні, що його  привіз до країни й вперше застосував на парламентських виборах 1998 року саме Ілько Кучерів.
Приводом для цієї програми стала сумна дата – тринадцять років тому Ілько залишив цей світ. Однак те, що він робив та починав багато років тому, сьогодні продовжує здійснюватися Фондом.

Обирайте зручну платформу для прослуховування та занурюйтесь в тему епізоду. 
DIF Dive на Spotify
DIF Dive на Google Podcasts

В дизайні використано світлину, на якій Генсек НАТО лорд Джордж Робертсон вітає директора Демініціатив Ілька Кучеріва з прийняттям заявки на індивідуальне членство в Альянсі (Единбург, 2003 рік).

Цей матеріал представлено Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.