Події
Перегляди: 1586
13 листопада 2013

Говорили про безпеку і демократичні цінності

У Києві Громадська ліга «Україна—НАТО» за сприяння Центру інформації та документації НАТО в Україні провела 10-ту, ювілейну, асамблею «Роль громадянського суспільства у сприянні безпеці та демократичним цінностям в Україні». У її роботі брали участь Петр Лунак, представник Штаб-квартири НАТО (Брюссель, Бельгія), заступник керівника відділу з роботи з країнами — членами та партнерами, Яна Зікмундова, посол Бельгії в Україні, Наталія Немилівська, директор Центру інформації та документації НАТО в Україні та інші фахівці. Учасники засідання обговорили перспективи співробітництва України і НАТО, аспекти розвитку партнерських і добросусідських відносин між європейськими країнами, демократизації українського суспільства. 

Зліва направо: Петр Лунак — заступник керівника відділу з роботи з країнами — членами та партнерами, Управління громадської дипломатії НАТО «NATO’s Current Agenda», Наталя Немилівська — директор Центру інформації та документації НАТО в Україні, Володимир Огризко — міністр закордонних справ України (2007—2009), Ірина Бекешкіна — директор фонду «Демократичні ініціативи», Яна Зікмундова — посол Королівства Бельгії в Україні.

Голос України

Фото Олександра КЛИМЕНКА.

Останні новини з категорії Події

Більшість своїх інформаційних атак росіяни останнім часом спрямовують на Європу — експертне обговорення

Основні інформаційні загрози Україні за квітень-червень 2024 року обговорили експерти
21 червня 2024

Легендарна соціологиня Ірина Бекешкіна увійшла до рейтингу NV «Люди десятиліття»

Видання NV склало список співвітчизників, які відіграли провідну роль в Україні за останнє десятиліття, куди ввійшла й Ірина Бекешкіна
18 травня 2024

Нове глобальне партнерство: що треба врахувати Україні задля розширення співпраці з Катаром – Марія Золкіна

Марія Золкіна підбила підсумки візиту української експертної делегації до Катару, проведеного в межах проєкту "Нове глобальне партнерство дл...
10 травня 2024

Виклики європейської політики пам’яті про Другу Світову в контексті російсько-української війни — експертне обговорення

Матеріали круглого столу «Ніколи знову? Виклики європейської політики пам’яті про Другу світову в контексті російсько-української війни».
9 травня 2024