Медіа
Перегляди: 1178
5 травня 2015

94% жителів Луганщини не вирішили, за яку партію вони готові голосувати

94% жителів Луганщини ще не вирішили, за яку партію вони готові голосувати на місцевих виборах.
 
Про це під час прес-конференції заявила політичний аналітик Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва Марія Золкіна, коментуючи результати соціологічного дослідження, яке було проведене в Луганській області, передає кореспондент ГолосUA.
 
За її словами, у те, що ситуація покращиться завдяки новим місцевим виборам, не вірить майже ніхто. Водночас 39% жителів вірять в те, що такі зміни будуть незначними.
 
«Немає однозначної готовності та зацікавленості у виборах. У Сєвєродонецьку більше половини населення (53%) не готові йти на голосування, в Старобільськ 33% не хочуть йти на вибори. Люди не знають, за кого голосувати. Вони не розуміють, які риси мають бути у кандидата, якого вони б підтримали на виборах. Населення не знає, за якого мера вони готові голосувати. 94% жителів Сєвєродонецька не знають, яку партію вони готові підтримати», - повідомила вона.
 
Також вона зазначила, що більша частина населення дотримується поглядів, що український уряд має йти на будь-які компроміси заради досягнення миру на Донбасі.
 
«23% жителів Сєвєродонецька вважають, що влада повинна йти на деякі компроміси з владою Росії», - додала вона.
 
Джерело: Golos.Ua