Медіа
Перегляди: 2021
10 жовтня 2016

Савченко не пройшла випробування своєю новою роллю, - політолог

 

"Це часто буває, коли люди в одній іпостасі роблять дуже добрі справи", - пояснив Гарань

Народний депутат Надія Савченко після звільнення з російського ув'язнення не зуміла пройти випробування своєю новою роллю - політика. Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив професор політології НУ "Києво-Могилянська академія" Олексій Гарань.

"В цілому я думаю, що Савченко поки не пройшла випробування тією новою роллю, в якій вона опинилася. На жаль, я поки що бачу від неї більше деструктиву. Це часто буває, коли люди в одній іпостасі роблять дуже добрі справи. Дійсно, було геройське поведінку в суді, ми всі пишаємося і вболівали і продовжуємо бажати їй всього найкращого. Але слід розуміти, що якщо ти йдеш у політику і відстоювати певні принципи в політиці, приймати участь в процесі переговорів, то це передбачає іншу лінію поведінки також інші знання.

Нагадаємо, раніше журналіст "Громадське ТБ Донбасу" Олексій Мацука повідомив, що кілька тижнів тому народний депутат Надія Савченко намагалася проїхати в Донецьк через Красногорівки, щоб зустрітися з "головою "ДНР" Олександром Захарченком. Пізніше Савченко заявила, що не зустрічалася з Захарченком, але веде про е переговори.

Раніше Савченко неодноразово публічно виступала за ведення діалогу з представниками незаконних "республік" щодо обміну українських полонених бойовиків, що викликало вельми неоднозначну реакцію в суспільстві.