Коментарі
Перегляди: 1919
12 квітня 2018

Медведчуку президентство не світить

Про це в ефірі «Ранкової Свободи» сказала директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна, відповідаючи на запитання, як вона оцінює  прогнози журналіста Віталія Портникова стосовно кремлівського сценарію просування Віктора Медведчука на посаду президента України.

 «Такий прогноз несерйозний,  –  прокоментувала соціолог,  – тому що Медведчук, навіть коли він був у силі, коли був «правою рукою» Кучми і мав  усі можливості, не зміг реалізувати їх. Його партія ледь подолала виборчий барʼєр, а його особистий рейтинг на виборах президента, коли соціологи  вставляли його прізвище  у різні списки, досягав лиш 2–3%».

Ірина Бекешкіна відзначила, що  у  проросійськи орієнтованих виборців нині  є свої кандидати. Вони здебільшого підтримують Юрія Бойка.  «У нас  в країні є  ще 20%, а в східних і південних областях навіть більше  – за 30%,  тих, хто вважає, що в першу чергу ми повинні дружити з Росією, орієнтуватися на Росію, вступати до Митного союзу і т.д. От вони підтримують або Юрія Бойка, або  Вадима Рабиновича. Тому я не думаю, що тут Медведчуку щось світить», – констатувала Ірина Бекешкіна.

Останні новини з категорії Коментарі

Чи справді США вимагають не бити по російських НПЗ і чи буде саміт миру без Китаю — пояснює Олексій Гарань

Поточні політичні події в етері ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ прокоментував Олексій Гарань
27 березня 2024

Демократія, диктатура, війна: чи допомагає диктатура вигравати війни?

Чому з'явилися "вкиди" про диктатуру для перемоги у війні - в етері Українського радіо розмірковував Олексій Гарань
26 березня 2024

Союзники різко змінили позицію щодо допомоги Україні – Тарас Жовтенко

Тарас Жовтенко на Radio NV – про засідання Рамштайн, коли Україна отримає боєприпаси, а також про бронетанкову коаліцію, ініціаторами якої...
22 березня 2024

Чи відбуваються вибори під час війни?

Марія Золкіна розповіла про вибори під час війни, які мали відбутися в Україні, а також про президентські вибори в росії у 2024 році
15 березня 2024