Події
Перегляди: 2019
24 жовтня 2017

ІРИНА БЕКЕШКІНА – у ТОП-100 найвпливовіших жінок України

Журнал «Фокус» опублікував свій щорічний рейтинг найвпливовіших жінок України.

Своє чільне – 36-те – місце у ньому посідає директорка Фонду «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва, знана соціологиня й громадська діячка ІРИНА БЕКЕШКІНА, піднявшись ще на одну сходинку вище порівняно з минулорічним рейтингом.

Очолюваний Іриною Бекешкіною  Фонд,  –  пише видання,  –  рік у рік залишається одним із найбільш авторитетних соціологічних центрів в країні. Торік  він увійшов до числа 50 провідних аналітичних центрів Центральної та Східної Європи за версією Інституту Лаудера Університету Пенсільванії.

 «Цього року  ми продовжили представляти Україну і наш аналітичний продукт на Заході – у нас було багато важливих і плідних поїздок до європейських країн», –  ділиться Ірина Бекешкіна з «Фокусом».

У політичних і суспільних настроях українців, на думку соціолога, сьогодні як і раніше превалює розчарування. Однак очікувати нової хвилі масових протестів в Україні не варто: за даними останніх досліджень фонду, брати участь у них готовий тільки кожен п'ятий.

Водночас через три з половиною роки після початку військових дій на Донбасі в українців сформувалася стабільна думку з приводу подальшої долі окупованих територій.

 «Близько 20% людей вважають, що потрібно йти на мир за всяку ціну, – коментує Ірина Бекешкіна результати річного соцдослідження фонду. –  47% переконані, що компроміси потрібні, але далеко не всі. Коли ми запитуємо, наскільки прийнятні пропозиції російської сторони, то бачимо, що громадяни до них ставляться негативно».

Команда «Демініціатив»  високо цінує  роботу своєї керівниці  –   Ірини Бекешкіної  – і щиро вітає її з цим гідним визнанням.

 

Останні новини з категорії Події

Експерти порадили, як інформаційно бити по російській пропаганді

Звідки українці отримують інформацію про війну та які інформаційні виклики долають - експертне обговорення результатів соцопитування
19 квітня 2024

Більшість українців не підтримує прихід до влади після війни жодної з чинних партій

Експертне обговорення результатів опитування соціологічної служби Центру Разумкоа "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів...
12 квітня 2024

«Молодь і люди середнього віку стануть рушійною силою нашого відновлення»

Презентація загальнонаціонального соціологічного опитування Фонду «Демократичні ініціативи», проведеного на замовлення мережі «Вікно Відновл...
29 березня 2024

Більшість українців вірять: Україна відновить свій довоєнний соціально-економічний потенціал

Експертне обговорення результатів загальнонаціонального опитування щодо проблем відновлення України та медіаспоживання громадян, проведеного...
19 березня 2024